تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 26 آذر 1392
مراسم هفته وحدت حوزه و دانشگاه برگزار کردید

امتیاز: Article Rating

مراسمی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه در حسینیه حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) با حضور اساتید حوزه و دانشگاه های استان روز یکشنبه 92/9/24 ساعت 18 عصر برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین لطفی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام ضمن گرامی داشت این ایام به بیان  نکاتی پیرامون وحدت حوزه و دانشگاه  و راهکار های توسعه عملی این رابطه  اشاره کرد. در ادامه حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی به بیان مسائلی در مورد ضرورت علم و دانش پرداختند.
لازم به ذکر است که حجت الاسلام والمسلمین خوش باور مسئول محترم دفتر نهاد رهبری و جناب آقای دکتر دلپیشه سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی  دکتر موسوی مقدم  دبیر دفتر هم اندیشی و جمعی از اساتید و مسئولین کلیه دانشگاه های استان نیز در این مراسم حضور داشتند.

اشتراک گذاری
  • مراسم هفته وحدت حوزه و دانشگاه برگزار کردید
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید